Spinning med ”silverrävarna” var en ny cool upplevelse

Posted by gahnshag in Uncategorized | 1 Comment

Ont i ryggen! Stefans massage gör sakta framsteg, men det som funkar allra bäst är spinning. Låter helt galet att man botar ryggar med att sitta på en cykel. Lite tid, passen funkar inte ihop m familjen och politiken.

Varför inte hänga på Brancos seniorspinning?! Kommer sent till Friskis-passet. Alla tittar. För att jag är ”för ung” eller för att jag är ”det där kommunalrådet”? Antagligen bägge. Branco kör relativt tuff uppvärmning, som man kan gissa av en som heter Branco och är ett 65-årigt muskelknippe… Efter det slår han hål på mina fördomar med att köra Alcazar, även om det senare blir country och nån kramgo låt. Jag tänker att jag får skärpa mig – det är inte jämnåriga med min morfar och mormor, de är som mina föräldrar. Och mor lyssnar på Salem Al-Fakir, så det klart. 

Slutet är bäst, som på alla spinningpass. Men här är det på ett nytt sätt! Istället för uppiskad techno så bränner Bronco av ”Var tog alla vilda kvinnor vägen?” med Rickfors. Ett surrande hörs runt om i lokalen. Låter först som humlor, tills jag inser att det är flera av de grånade rävarna till män som nynnar med. Saknar dom de vilda kvinnorna från tidigare i livet?

Det behöver dom inte göra! De vilda kvinnorna sitter ju här på cyklarna, även om de inte är vilda på samma sätt som Rickfors tänkte…

One Response to Spinning med ”silverrävarna” var en ny cool upplevelse