TV, TV på vägen där…

Posted by Jonny in Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för TV, TV på vägen där…

Falun har satt upp en ”platt-TV” längs Lugnetleden, blivande E16. I platt-TV termer är den runt 350 tum… Web-kommentarerna är försiktigt positiva, men de notoriska gnällspikarna ger sig inte; den är på fel ställe, onödig och kommer att gå sönder.

För mig är det här ett konkret sätt att markera det stora utbud som finns bredvid vägen och att visa att Falun ligger där bakom slänterna och växtligheten. Stan syns förstås ändå: 11 våningar Scandic, Dalregementets handelsplats, Lugnet med Hoppbackarna osv gör att man ska vara skapligt ouppmärksam för att inte upptäcka Falun. Ändå känns det logiskt att fjälltrafiken och andra som reser E4/80 (E16) möter elektronisk information på storskärm i de tre största städerna längs stråket; Uppsala, Gävle och Falun.

Comments are closed.