Inget vårtal i år – familjen får ha mig i fred och jag kan ladda till första maj!

Posted by Jonny in Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Inget vårtal i år – familjen får ha mig i fred och jag kan ladda till första maj!

En skön vårkväll är till ända. Middag med goda vänner, ett glas vin, inga förberedelser för vårtal. Vi gick till Gettorget där Faluns skolchef Jonatan Block, som vanligt, gjorde en kärnfull betraktelse. Sen efterrätt. Barnen är fortfarande så små att det inte hinner bli mörkt nog för att se fyrverkerier eller gå till brasa innan det är hemgång och bädda ner två trötta busfrön.

Imorgon är det inte lika avslappnat. Appeller, diskussioner men framförallt mobilisering mot regeringen som lämnat ”walk over” i fråga on nya idéer och insatser för jobb och utbildning. Jag lanserar våra förstärkningar med ungdomsplatser och fler vuxensstudieplatser. Dessutom tänker jag ge Jan Björklund en rejäl känga för att han inte verkar ha förstått de regionala högskolornas betydelse

Comments are closed.