Kontaktytorna med företagen blir fler

Posted by Jonny in Uncategorized | Tagged , , , | Kommentarer inaktiverade för Kontaktytorna med företagen blir fler

Sedan december besöker jag tillsammans med näringslivschefen Linda Norén och kommundirektören Dan Nygren företag i kommunen varje tisdag förmiddag. På drygt två månader har vi hunnit med att besöka drygt ett 25-tal.

Ofta är besöken förutsättningslösa med bred ansats. Ibland har företaget en speciell fråga man vill diskutera med oss. Vid ett några tillfällen har besöken inneburit att vi har kunnat mäkla nya kontakter, mellan företag men också ett par fall där kommunen som fastighetsägare eller i annan roll, utöver våra, kopplats ihop med intressenter.

De största vinsterna är att vi får en mycket bättre överblick på näringslivet och inte bara de största företagen. Ökad personkännedom och nya kontakter är ett plus som vi hoppas upplevs ömsesidigt. Kommunen får en eller flera personer som vi kan återkomma till, men företagaren får också en relation till oss!

Vårt budskap är alltså: Vill du ha besök av oss, bara för att etablera en kontakt, följa upp någonting eller har en fråga som vi kanske kan hjälpas åt att knäcka – hör av dig/er! Tisdag förmiddag har vi reserverat tid, men självklart fixar vi tre det på andra tider om det behövs med hänsyn till företaget. Utöver vår tisdagstid är vi var och en ofta ute i olika verksamheter.

Vi hörs & ses!

 

Comments are closed.