Uselt?

Posted by Jonny in Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Uselt?

Företrädare för KD, FP och FAP med den aktiva kristdemokraten Katarina Gustafsson i spetsen uttrycker missnöje i dagens DD över de prioriteringar som görs i Falu kommun. Rubriken säger att det är uselt, men skribenterna ger inte ett enda konkret exempel.

Välfärden i Falun har de senaste tre åren varit mycket mer prioriterad än innan, då framförallt skolan utsattes för stora besparingar.

Om några dagar presenterar S & MP i Falun ett justerat budgetförslag för 2014 som innebär utökade budgetar till framförallt skola och äldreomsorg.

Det största oppositionspartiet (M) kommer kanske att upprepa att det är fel att utöka budgeten då det ökar kommunens kostnader. En konkret fråga till Katarina Gustafsson (KD) blir då: Hur kommer du att ställa i valet mellan rödgröna satsningar på välfärd eller moderata besparingar?

Hoppas att jag inte får anledning att påstå att du gör någonting uselt 🙂

Comments are closed.