EU påverkar livet och vardagen i Falun

Posted by Jonny in Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för EU påverkar livet och vardagen i Falun

Sex av tio beslut i ett svenskt kommunfullmäktige har koppling till EU-beslut eller lagstiftning. Faluns och Sveriges utveckling hänger väldigt mycket ihop med Europa. Tio år med ett väldigt blått EU har givit kontinenten världens lägsta tillväxttakt och nära 30 miljoner arbetslösa. Det här duger inte! Falun och Sverige behöver ligga i ett område där ekonomin växer, jobben blir fler och samhället utvecklas hållbart. I det ligger ett Europa som förstår betydelsen av social sammanhållning, justa arbetsvillkor och där vi tillsammans tar klimat- och miljöfrågor på allvar. Förtidsröstningen är i full gång och pågår fram till valdagen 25 maj. Du kan alltså redan nu lägga din röst i parlamentsvalet. Missa inte den möjligheten!

Bild EU-valet 2014karta-europa

Comments are closed.