Regeringen funkar inte längre?

Posted by gahnshag in Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Regeringen funkar inte längre?

Opinionssiffrorna för regeringen och särskilt moderaterna har varit bra efter valet. Kanske för att de haft en väldigt låg profil. Inga nya ”reformer” eller initiativ för framtiden. Fokus har istället legat på (S) och partiets behov av förnyelse och förstås en ny partiledare. Rollerna är ombytta efter förra valet då de rödgröna red på en opinionsvåg ända fram till att vi började lämna besked om politiken (inte helt lyckad i alla delar).

Vad händer nu när regeringen börjar försöka staka ut en väg för de närmaste fyra åren? Lägre skatter – är det prioriterat av väljarna? Diskussionen om sammanslagning av centern och folkpartiet lär inte stärka de partierna. KD:s haveri i familjepolitiken och ett desperat sökande efter nya kärnfrågor. Vad händer? Många av svaren får vi säkert under närmaste året.

Är det den här bilden regeringen vill ge av sin politik?

Comments are closed.